Η CQS αναδεικνύεται ως ένας εκ των κορυφαίων εργοδοτών για το έτος 2024!

Η αφοσιωμένη ομάδα μας σημείωσε εξαιρετική επίδοση για μια ακόμη χρονιά, κατατάσσοντας την εταιρία μας στην κορυφή της επιχειρηματικής κοινότητας του Poudouleveis.gr.

Η CQS συμπεριλήφθηκε στη λίστα των Κορυφαίων Εργοδοτών για το 2024, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα του εργασιακού μας περιβάλλοντος, καθώς και το δυναμισμό μας στον τομέα της ανάπτυξης.

Η κατάταξή μας αντανακλά την υπεροχή της CQS στις αξιολογήσεις της Undelucram, με εξαιρετικά υψηλούς βαθμούς σε πολλούς τομείς. Αυτή η διάκριση δεν είναι απλώς αναγνώριση, αλλά και απόδειξη της αφοσίωσής μας προς την υποστήριξη και την ευχάριστη καθημερινότητα των εργαζομένων της CQS.

Η λίστα με τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024 αναδεικνύει τις ελληνικές επιχειρήσεις με τις υψηλότερες γενικές αξιολογήσεις. Η βαθμολόγηση βασίζεται στις αναλυτικές αξιολογήσεις των (πρώην και νυν) εργαζομένων μας σε πέντε κρίσιμους τομείς: ευκαιρίες ανάπτυξης, συνολικό πακέτο αποδοχών, ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, στρατηγική διαχείρισης, εταιρική κουλτούρα και εταιρικές αξίες.

Είμαστε υπερήφανοι που συμπεριλαμβανόμαστε σε αυτήν την εξαιρετική λίστα, προσφέροντας στους εργαζόμενους μας ένα περιβάλλον που αναγνωρίζεται για την αριστεία και την καινοτομία.

Περισσότερες πληροφορίες για την έρευνα και τη λίστα των Top Employers 2024, μπορείτε να δείτε εδώ.