Η πλατφόρμα Poudouleveis.gr δημοσίευσε τη λίστα με τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024 για την Ελλάδα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας αξιολόγησης που διεξήγαγε.  

Το Poudouleveis.gr είναι μια διαδικτυακή κοινότητα, η οποία είναι μέλος του δικτύου πλατφορμών WhereWeWork και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στους Έλληνες εργαζόμενους. Η πλατφόρμα παρέχει πληροφορίες αναζήτησης εργασίας από μεγάλο αριθμό ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της να παρέχουν στοιχεία για ανώνυμη αξιολόγηση κάθε εργοδότη, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας πιο διαφανούς αγοράς εργασίας. Το Poudouleveis.gr συνέλεξε και επεξεργάστηκε τις πληροφορίες αξιολόγησης για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου 2023 έως 31 Δεκεμβρίου 2023, καταρτίζοντας έτσι την ετήσια λίστα με τους Κορυφαίους Εργοδότες 2024.

Η κατάταξη βασίζεται σε έναν δείκτη που προκύπτει από τη μέση βαθμολογία που δίνουν οι (πρώην και νυν) εργαζόμενοι για τους εργοδότες τους, καθώς και η βαθμολογία σε πέντε κατηγορίες που θεωρούνται σημαντικές για τους εργαζόμενους. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν ευκαιρίες ανάπτυξης, συνολικό πακέτο αποδοχών, ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, στυλ διαχείρισης, εταιρική κουλτούρα και εταιρικές αξίες. Κάθε εργοδότης συμμετείχε με τουλάχιστον 30 αξιολογήσεις εργαζομένων για την υπό εξέταση περίοδο. Η Coca-Cola Tria Epsilon βρέθηκε στην κορυφή της λίστας Top Employers 2024 για την Ελλάδα.

Ακολουθεί η πλήρης κατάταξη το 2024, στην ελληνική αγορά, που καταλαμβάνουν οι ακόλουθες εταιρείες, οι οποίες φαίνεται να τυγχάνουν μεγαλύτερης εκτίμησης από τους υπαλλήλους τους:

 

1. Coca-Cola Tria Epsilon

2. ΣΛΑΒΕΝΙΤΗΣ

3. Germanos stores (OTE Group)

4. JTI Hellas

5. KFC Greece

6. ΙΚΕΑ

7. Kaizen Gaming

8. Καταστήματα Public (Όμιλος Olympia)

9. Deloitte Greece

10. Procter & Gamble

11. Masoutis

12. JYSK Ελλάδος

13. McDonald's Greece

14. Eurobank Α.Ε

15. Efood

16. Webhelp Greece

17. Accenture Greece

18. Τράπεζα Πειραιώς

19. Lidl Hellas

20. Cosmote E-Value

21. Teleperformance Ελλάδα

22. My Market

23. Goody's - Vivartia Group

24. Plaisio

25. Inditex

26. iziPen

27. Leroy Merlin

28. OPAP

29. Kotsovolos

30. ΑΒ Βασιλόπουλος

31. ACS Courier

32. Mellon Technologies

33. Aegean Airlines

34. Vodafone Ελλάδας

35. PwC Ελλάδος

36. EY Greece

37. JUMBO

38. Praktiker

39. CQS

40. ICAP Group


«Φέτος βλέπουμε μεγαλύτερη ποικιλομορφία στην κατανομή των 10 κορυφαίων θέσεων σε όλες τις χώρες στο δίκτυο WhereWeWork.com σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που μας δείχνει ότι όλο και περισσότεροι εργοδότες, από πολλούς κλάδους, συνειδητοποιούν τη σημασία του Employer Branding για την προσέλκυση νέων ταλέντων. Βλέπουμε μια θετική εξέλιξη στην αγορά εργασίας, όπου οι εργοδότες καταβάλλουν πραγματικές προσπάθειες για καινοτομία παρέχοντας ένα ευχάριστο και ικανοποιητικό εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους», δήλωσε ο Costin Tudor, Διευθύνων Σύμβουλος του Poudouleveis.gr.

 

 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την 1η θέση στη λίστα Top Employers 2024 της ελληνικής πλατφόρμας www.poudouleveis.gr, καθώς αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών μας να δημιουργούμε συνεχώς ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η ανάπτυξη των ανθρώπων μας, oι ίσες ευκαιρίες -χωρίς διακρίσεις- και το σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον αποτελούν στρατηγικές προτεραιότητες για εμάς». δήλωσε η Κωνσταντίνα Μπάρκα - People & Culture Director Greece & Cyprus.

 

 

Αυτή η κατάταξη είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, το οποίο βοηθά τους υποψήφιους εργαζόμενους να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα για τους εργοδότες, μέσω αξιολογήσεων εργαζομένων που έχουν ήδη εμπειρία από αυτούς τους εργοδότες, ώστε να αναδεικνύονται οι καλύτεροι από αυτούς. Ταυτόχρονα, τα τμήματα HR των εταιρειών αποκτούν τη δυνατότητα να αξιολογούν καλύτερα την αποτελεσματικότητα των ενεργειών τους, μέσα από τα μάτια των ίδιων των εργαζομένων, με την υψηλή βαθμολογία να αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση ότι οι προσπάθειές τους υλοποιούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η λίστα του Poudouleveis.gr Top Employers 2024 βασίζεται στη γνώμη των εργαζομένων και παρέχει μια αξιολόγηση του Employer Branding μέσω βαθμολογιών και σχολίων που συλλέγονται σε μια περίοδο 12 μηνών. Η συνολική λίστα όλων των εταιρειών και τα αναλυτικά ποσοστά τους είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Poudouleveis.gr, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να αναζητήσει πληροφορίες για τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, αλλά και να συνεισφέρει σε μελλοντική έρευνα αξιολογώντας τον δικό του χώρο εργασίας.

 

Σχετικά με το Poudouleveis.gr

Σκοπός της πλατφόρμας Poudouleveis.gr για εργαζόμενους και εργοδότες είναι να συμβάλει στη ρύθμιση των αναγκών των φορέων της αγοράς εργασίας, προωθώντας έτσι τη δημιουργία μιας πιο διαφανούς και αποτελεσματικής αγοράς εργασίας. Το Poudouleveis.gr προσφέρει σε όσους αναζητούν εργασία πληροφορίες για εργοδότες. Παρέχει επίσης αποτελεσματικά εργαλεία για το branding των εργοδοτών και διευκολύνει τις στοχευμένες προσλήψεις από εταιρείες. Τέλος, υποστηρίζει μεμονωμένους χρήστες με πρόσθετο προσαρμοσμένο περιεχόμενο και εργαλεία που αξιοποιούν την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Ο Όμιλος Wherewework που διαχειρίζεται το Poudouleveis.gr, εκτός από την Ελλάδα και τη Ρουμανία, έχει παρουσία σε Πολωνία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Μολδαβία, Αλγερία, Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με περισσότερους από 1,5 εκατομμύριο συνολικά χρήστες, η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες εργαζομένων και εργοδοτών στην περιοχή της EMEA.