Για άλλη μια χρονιά, οι Team Changers συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Culinary Center & Cookery Club, για να μαγειρέψουν υπό την πολύτιμη καθοδήγηση έμπειρων σεφ. Ο σκοπός αυτής της προσπάθειας, ήταν να ετοιμαστούν γεύματα που προορίζονταν για οικογένειες και άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη. Όλοι μαζί, καταφέραμε να ετοιμάσουμε 45 ολοκληρωμένα γεύματα και να τα παραδώσουμε σε μονογονεϊκές οικογένειες και σε άπορους.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, η CQS συνεχίζει να υλοποιεί ενεργά τη δέσμευσή της για κοινωνική συνεισφορά. Η εν λόγω πρωτοβουλία, όχι μόνο επέτρεψε στην ομάδα μας να επιδείξει τις γαστρονομικές της ικανότητες, αλλά παρείχε ένα πλαίσιο για τα μέλη μας να ζήσουν το βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, βοηθώντας ενεργά τους συνανθρώπους μας.

Είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας και τους αφοσιωμένους εθελοντές που συμμετείχαν στην επιτυχημένη διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής. Αυτή η συνεχής δέσμευση για κοινωνική προσφορά, αντανακλά τις βασικές αξίες της CQS, που προάγει μια κουλτούρα ενότητας, προσφοράς και ανταπόδοσης στην κοινωνία. Καθώς προχωρούμε, διατηρούμε ακλόνητο τον στόχο μας να επηρεάσουμε θετικά τις ζωές των συνανθρώπων μας.

Μαζί, ως Team Changers, προσβλέπουμε στο να κάνουμε μια διαρκή διαφορά στις ζωές εκείνων που το χρειάζονται περισσότερο.