CQS

Παρουσίαση CQS

Σε λιγότερο από 20 χρόνια από την ίδρυσή της, η CQS κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, στον τομέα της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

 

Διευρύνοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα, διατηρεί και επεκτείνει την πελατειακή της βάση, που απαρτίζεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, της ενέργειας, της λιανικής, της τραπεζικής και της ασφαλιστικής αγοράς.

 

Με γνώμονα την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, η CQS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη κορυφαίων επιχειρήσεων, καταγράφοντας σημαντική ανάπτυξη σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, που σήμερα ξεπερνά τους 1.250 εργαζομένους, σε 45 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας.

 

Βασικός πυλώνας ανάπτυξης της CQS είναι η παγίωση μιας εταιρικής κουλτούρας που διευρύνεται στη βάση ενός ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος για τους ανθρώπους της. Έτσι, από το 2017, εφαρμόζεται το πρόγραμμα «Δημιουργούμε αξία μαζί με τους ανθρώπους μας», με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των μελών της CQS και την προώθηση της ομαδικότητας, μέσα από δράσεις ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, που αφορούν τους ανθρώπους της εταιρείας και τις οικογένειές τους.

 

Το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και την κοινωνία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την εταιρεία και τις εταιρικές της αξίες.

Γιατί να εργαστείς μαζί μας;

Η CQS είναι η κορυφαία εταιρεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων στην Ελλάδα! Με πηγή έμπνευσης και κίνητρο την ανώτερη εμπειρία εξυπηρέτησης, στηριζόμαστε στη δυναμική της ομάδας μας και μαζί παρέχουμε τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

 

#CQSLife

Θέλουμε οι άνθρωποι μας να έχουν έμπνευση και κίνητρο! Θέλουμε να αισθάνονται χαρούμενοι και υπερήφανοι που είναι στη CQS, γι' αυτό «Δημιουργούμε Αξία Μαζί με τους Ανθρώπους μας», μέσα από Let’s Have Fun! στιγμές στην καθημερινότητά μας, αλλά και οργανωμένες δράσεις φιλανθρωπίας, εθελοντισμού και προσφοράς στην κοινωνία.

 

Μία ενωμένη ομάδα!

Στη CQS είμαστε μία ενωμένη ομάδα, συμπεριληπτική, δεμένη, που χαρακτηρίζεται από σεβασμό στον άνθρωπο. Λειτουργούμε με γνώμονα την ειλικρίνεια, την αξιοπιστία και την ηθική. H CQS αναπτύσσεται, ξεπερνώντας κάθε πρόκληση μέσα από την υποστήριξη όλων μας!

 

Rise & Shine

Το να είσαι μέλος της ομάδας μας, σημαίνει να δημιουργείς νέους ορίζοντες καριέρας για την επαγγελματική και την προσωπική σου ανέλιξη. Η συνεχής πρόοδος είναι βασικός πυλώνας των αξιών μας και σε συνδυασμό με την απόκτηση νέων δεξιοτήτων και τις ευκαιρίες ανάπτυξης στη CQS, θέλουμε να αναβαθμίζουμε τις γνώσεις των ανθρώπων μας και τη δυναμική της ομάδας μας!

15
συνεντεύξεις
Δυσκολία συνέντευξης
2.33 - Μέσος
Πολύ εύκολο Πολύ δύσκολο
Εμπειρία συνέντευξης
θετική 33.33%
ουδέτερη 46.67%
αρνητική 20%
Προσφορά συνέντευξης
Αποδεκτό 40%
Απορρίφθηκε 20%
Καμία προσφορά 40%
Ποσοστό απόκρισης
Ναι
Όχι
69%
Συνδεθείτε με την CQS μέσω κοινωνικών δικτύων
Θέσεις εργασίας CQS
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
CQS
CQS
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 28/04/2024
Νέα CQS
Για άλλη μια χρονιά, οι Team Changers συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Culinary ...
Η CQS, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας. ...
Η CQS αναδεικνύεται ως ένας εκ των κορυφαίων εργοδοτών για το έτος 2024! Η ...