Προσέλκυσε και διατήρησε τα καλύτερα άτομα στην εταιρεία σου.

Το Poudouleveis.gr βοηθά τους εργοδότες να έχουν περισσότερους ποιοτικούς υποψηφίους εργαζομένους και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν την επωνυμία του κορυφαίου εργοδότη

Δημιούργησε τον λογαριασμό σου εδώ
  • Employer branding
  • Jobbing
  • Advertising

Employer branding

Είναι εδώ και καιρό κάτι περισσότερο από ένα άλλο καθήκον των υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού. Στην πραγματικότητα, η στρατηγική employer branding είναι μια κοινή προσπάθεια των τμημάτων μάρκετινγκ και ανθρώπινου δυναμικού, μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Έτσι, το employer branding αναφέρεται στις προσπάθειες δημιουργίας ενός συνεχούς αγωγού ταλέντων μέσω δράσεων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται ο υποψήφιος εργαζόμενος σε σχέση με την εταιρεία. Από τη φάση awareness έως τη φάση προμήθειας και μέχρι το referral, ο κύκλος προσέλκυσης ενός ταλέντου στην εταιρεία μοιάζει με έναν τυπικό κύκλο πωλήσεων.

Πώς βοηθάει το employer branding στο Poudouleveis.gr

Μείωση του χρόνου πρόσληψης κατά 20%

50% υψηλότερη συμμετοχή στις συνεντεύξεις

Μείωση του κόστους πρόσληψης

Αύξηση του ποσοστού διατήρησης

Δες περισσότερες λεπτομέρειες

Jobbing

Η λύση JOBBING στο Poudouleveis.gr ήρθε ως απάντηση στο αίτημα των χρηστών μας για δυνατότητα απευθείας υποβολής αιτήσεων για θέσεις εργασίας μέσω της πλατφόρμας, στις εταιρείες για τις οποίες διαβάζουν.

Κατά μέσο όρο, ένας υποψήφιος εργαζόμενος διαβάζει τουλάχιστον 5 κριτικές στο Poudouleveis.gr πριν υποβάλει αίτηση για μια θέση εργασίας. Οι λύσεις jobbing του Poudouleveis.gr διαφοροποιούνται μέσω της δυνατότητας στόχευσης μόνο των χρηστών που ενδιαφέρονται συγκεκριμένα για την εταιρεία που προσλαμβάνει ή για παρόμοιες εταιρείες.

Οι λύσεις μας για τη δημοσίευση θέσεων εργασίας βασίζονται σε μια ετήσια συνδρομή η οποία σου επιτρέπει να δημοσιεύσεις έναν απεριόριστο αριθμό θέσεων εργασίας στην πλατφόρμα Poudouleveis.gr.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες

Advertising

Με έναν αριθμό άνω των 450.000 επισκεπτών κάθε μήνα, άνω των 500.000 εγγεγραμμένων χρηστών και άνω των 2.000.000 μηνιαίων προβολών, το Poudouleveis.gr μπορεί να προσφέρει στις εταιρείες από της Ελλάδα ένα νέο κανάλι προώθησης για την αύξηση της ορατότητας της εταιρικής επωνυμίας και τη διαφοροποίηση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Βίντεο στην αρχική σελίδα

Προώθηση στην ενότητα των φοιτητών

Προώθηση στο προφίλ των ανταγωνιστών

Δες περισσότερες λεπτομέρειες

Είμαστε μια διαδικτυακή κοινότητα αφιερωμένη στους εργαζόμενους της Ελλάδα, και οι λύσεις μας κάνουν τη διαφορά στις διαδικασίες πρόσληψης των συμμετεχόντων εργοδοτών.

Επωφελήσου όλων των πλεονεκτημάτων που σου προσφέρουν!

Επικοινώνησε με την ομάδα πωλήσεών μας για να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες.

EMPLOYER BRANDING, ADVERTISING και JOBBING