Poudouleveis.gr

Παρουσίαση Poudouleveis.gr

To Poudouleveis.gr, μέρος του ομίλου WhereWeWork.com με έδρα στη Ρουμανία, είναι η μεγαλύτερη online κοινότητα εργαζομένων στην Ελλάδα.
Κάθε υποψήφιος, που αναζητά εργασία, μπορεί να αντλήσει από την πλατφόρμα μας απαραίτητους πόρους για το μελλοντικό εργασιακό του ταξίδι. 

Οι περισσότεροι από τους χρήστες μας ανατρέχουν σε κριτικές ή συνεντεύξεις που έχουν γράψει πραγματικοί εργαζόμενοι, με στόχο να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και ακριβή εικόνα για το εργασιακό περιβάλλον, στο οποίο σχεδιάζουν να υποβάλουν αίτηση.

Εργαλεία για Εργαζόμενους. Διαφάνεια στην αγορά εργασίας

Το Poudouleveis.gr διαθέτει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τους εργαζόμενους, βοηθώντας τους να πλοηγηθούν με επιτυχία στην αγορά εργασίας της Ελλάδας. Μέσω μιας λειτουργίας στην πλατφόρμα, ο κάθε εργαζόμενος μπορεί να αναφέρει ανώνυμα τον μισθό του, επιτρέποντάς του να συγκρίνει τη θέση του στην αγορά με άλλους επαγγελματίες στον ίδιο κλάδο.

Το Poudouleveis.gr σκέφτεται και τους φοιτητές. Η πλατφόρμα μας έχει μια σελίδα με χρήσιμα tips & tricks αφιερωμένη στους νέους απόφοιτους, μέσα από την οποία μπορούν να μάθουν πώς να προετοιμαστούν για την πρώτη τους δουλειά και από πού μπορούν να κατεβάσουν έναν αληθινό οδηγό για κάθε νέο που προκύπτει, τον Οδηγό του Φοιτητή.

Τέλος, συμβάλλουμε στην ποιότητα της επαγγελματικής ζωής των εργαζομένων μέσω μιας ανεξάντλητης βιβλιοθήκης άρθρων για τη ζωή στον χώρο εργασίας. Ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση μέσω των συνεισφορών των κορυφαίων επαγγελματιών στον τομέα των Ανθρώπινων Πόρων στην Ελλάδα, προσφέροντας έτσι μια πλούσια πηγή πληροφοριών και εμπειριών για την εξέλιξη στην εργασιακή σκηνή.

Τεχνολογία για Εργοδότες. Τεχνητή Νοημοσύνη στην αναζήτηση ιδανικού ανθρώπινου δυναμικού

Υπερηφανευόμαστε για το γεγονός ότι το έργο μας ενώνει τον εργαζόμενο και τον εργοδότη για να δημιουργήσει ένα διαφανές και διαδραστικό περιβάλλον εργασίας.

Το  Poudouleveis.gr προσφέρει εξίσου στους εργοδότες καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση του εργοδοτικού τους brand στο διαδίκτυο. Το εργαλείο Employer Branding, συνδυαστικά με το εργαλείο των Analytics, τους εξασφαλίζει τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πρόοδο του εργοδοτικού τους brand και να το συγκρίνουν βάσει δημογραφικών δεδομένων, με ανταγωνιστές της επιλογής τους. Το εργαλείο Jobbing παρέχει στις εταιρείες έναν αλγόριθμο Τεχνητής Νοημοσύνης, με τη χρήση του οποίου η διαδικασία της πρόσληψης καθίσταται πιο αποτελεσματική.

Η αποστολή της διαφάνειας επεκτείνεται

Το όραμα όλης της ομάδας WhereWeWork δεν περιορίζεται στην αγορά της Ρουμανίας. Το WhereWeWork.com  στοχεύει σε μια κοινότητα δίκαιου ανταγωνισμού στην αγορά εργασίας σε 14 χώρες σε 3 ηπείρους: Ρουμανία, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Τσεχία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ουκρανία, Ουγγαρία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο, Αλγερία, Τυνησία και Μαρόκο. Και η επέκταση συνεχίζεται...

Γιατί να εργαστείς μαζί μας;

Είμαστε μια εταιρεία για τους ανθρώπους

Από την αποστολή μας - να διαφωτίσουμε την αγορά εργασίας, έως την καθημερινή προσήλωση στο να είμαστε αυτό που ζητάμε από άλλους εργοδότες - δίκαιοι με τους εργαζόμενους, το Poudouleveis είναι μια εταιρεία που ενδιαφέρεται για την ευημερία των ανθρώπων.

Υπογραμμίζουμε το ''H'' στο HR

Στο ανοιχτό χώρο του Poudouleveis, η συμπόνια και η φιλία είναι τα κύρια συστατικά που θα συναντήσεις περισσότερο. Από τον αποφασιστικό τρόπο που διατυπώνεται μια εργασία έως την αλληλοκατανόηση και την αλληλοστήριξη μεταξύ συναδέλφων που έρχονται αντιμέτωποι με κάθε πρόκληση, ο ανθρώπινος παράγοντας παραμένει η πιο σημαντική πηγή της εταιρείας.

Δεν λείπουν τα οφέλη

Μετά την εργασία, ακολουθεί η επιβράβευση. Το Poudouleveis είναι μια εταιρεία που ενισχύει τους εργαζόμενους μέσω της πρωτοβουλίας και της προοπτικής. Θα διαπιστώσεις ότι καμία καλή πράξη και πρόθεση δεν παραμένει απαρατήρητη. Ο ρόλος στην εταιρεία, το πακέτο αποδοχών και οι επιπρόσθετες ευεργετικές παροχές, όλα αντικατοπτρίζουν τη δίκαιη και διαφανή συμμετοχή με την οποία ένας εργαζόμενος αντιμετωπίζει την καθημερινή του δραστηριότητα.

Η ομάδα που αξίζεις!

Θέλεις μια δουλειά με νόημα; Συνεισφέρετε και εσείς στην εφαρμογή της διαφάνειας στην αγοράς εργασίας της χώρας σας. Υποβάλετε αίτηση στο Poudouleveis και γίνε μέλος της ομάδας που αξίζεις!

Συνδεθείτε με την Poudouleveis.gr μέσω κοινωνικών δικτύων
Εταιρικές παροχές
Θέσεις εργασίας Poudouleveis.gr
Poudouleveis.gr
Poudouleveis.gr
Πλήρης απασχόληση / Μεσαίο επίπεδο (2-5 ετών)
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Poudouleveis.gr
Poudouleveis.gr
Πλήρης απασχόληση / Μεσαίο επίπεδο (2-5 ετών)
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024
Poudouleveis.gr
Poudouleveis.gr
Πλήρης απασχόληση
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2024