Pandora

Ο συγκεκριμένος εργοδότης δεν παρέχει πληροφορίες επί του παρόντος, για την επωνυμία του στην κοινότητα.

Εκπροσωπείς την εταιρεία;
Ενεργοποίησε το προφίλ σου

Αξιολογήσεις της εταιρείας Pandora

Δεν υπάρχει προοπτική εξέλιξης (Μισθολογική - ιεραρχία )

05/04/2024 - Πρώην εργαζόμενος 2020 - Πλήρης απασχόληση

Υπέρ
To αντικείμενο της εργασίας σου είναι πολύπλευρο και εκπαιδεύεσαι σε πολλούς ρόλους ταυτόχρονα πχ (πωλήσεις , ταμείο , βιτρίνες, εξυπηρέτηση πελατών. Τυπικοί στις ημερομηνίες πληρωμών τους κάθε μήνα.

Κατά
Τα υποστελεχωμένα καταστήματα αντιμετωπίζουν συνεχή αλλαγή προσωπικού λόγω του εξαντλητικού ωραρίου και της έλλειψης 8ωρης εργασίας. Το περιβάλλον είναι τοξικό, με υπεύθυνους που δεν επιδεικνύουν αξιοκρατία και προτιμούν να εξυπηρετούν τα προσωπικά τους συμφέροντα πριν από το συμφέρον των εργαζομένων. Η κεντρική διοίκηση αδιαφορεί ή επιτρέπει αυτήν την κατάσταση, αφήνοντας τους υπεύθυνους να λειτουργούν με ανέντιμη συμπεριφορά χωρίς να επεμβαίνει.

Συμβουλές για τη διοίκηση
Η διοίκηση θα πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην αξιοκρατία και την εκ νέου αξιολόγηση του προσωπικού, ειδικά στα καταστήματα (Διευθυντές καταστημάτων ). Επιπλέον, πρέπει να προβεί σε περισσότερη εκπαίδευση των ανώτερων στελεχών για την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων.

Πρώην εργαζόμενος 2020 - Πλήρης απασχόληση - Αθήνα - πωλητής ταμειας, αποθηκάριος.
Περίοδος απασχόλησης: 1-2 έτη.
Δεν προτείνω αυτή την εταιρεία στους γνωστούς μου.

Πρόσθεσε την εμπειρία σου στα πλαίσια μιας εταιρείας ή την εμπειρία μιας πρόσφατης συνέντευξης και θα έχεις πρόσβαση σε περισσότερα αποτελέσματα

Έχεις ήδη προσθέσει μια συνεισφορά; Συνδέσου στον λογαριασμό σου

Pandora

24/08/2022

Υπέρ
η ευελιξία

Για να δεις όλες τις πληροφορίες, σε παρακαλούμε να προσθέσεις μια συνεισφορά