ΙΔΕ Γ. Κουτούζης & ΣΙΑ ΟΕ

Ο συγκεκριμένος εργοδότης δεν παρέχει πληροφορίες επί του παρόντος, για την επωνυμία του στην κοινότητα.

Εκπροσωπείς την εταιρεία;
Ενεργοποίησε το προφίλ σου

Αξιολογήσεις της εταιρείας ΙΔΕ Γ. Κουτούζης & ΣΙΑ ΟΕ

Μόνο σε μεγάλη ανάγκη θα συνιστούσα να εργαστείτε εδώ. Εργάστηκα προσωπικά ως τεχνολόγος ακτινολόγος αλλά και για τις άλλες ειδικότητες όπως νοσηλευτής είναι πε

23/04/2024 - Πρώην εργαζόμενος 2023 - Πλήρης απασχόληση

Υπέρ
Τα θετικά είναι πως πληρώνει πάντα στην ώρα του, τα συμφωνηθέντα, βάζει δώρα, όλα δηλωμένα κανονικά βάση νόμου. Εκτός από τις άδειες. Οπότε αν υπάρχει ανάγκη και κλείσετε μια καλή συμφωνία, δεν θα μείνετε απλήρωτοι από τη δική μου εμπειρία.

Κατά
Τα κατά είναι πως αρχικά δεν υπάρχουν πόστα. Εγώ προσλήφθηκα ως τεχνολόγος αλλά και οι άλλες ειδικότητες ειμασταν όλοι σε ότι πόστο χρειαζόταν. Σηκωναμε τηλέφωνα κατά τη διάρκεια εξέτασης των ασθενών, έπρεπε να πληρωνόμαστε, να κρατάμε ταμείο, να περνάμε παραπεμπτικα του ΕΟΠΥΥ και όλα τα συναφή. Ενώ φυσικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμφωνηθεί εξαρχής. Το άλλο αποτρεπτικό είναι πως δεν έδινε άδειες. Και 6 μήνες πριν να ζητούσες άδεια, δεν έπαιρνες ποτέ απάντηση ούτε θετική ούτε αρνητική, οπότε ή δεν θα έπαιρνες άδεια απλά ή θα έκλεινες εισιτήρια με το στανιό να πας διακοπές και όταν του το έλεγες θα τσακωνοσασταν κάθε φορά. Όταν του είπα πως θέλω να μου πληρώσει τις άδειες που δεν πήρα άλλαξε χρώμα και με πίεζε να πάρω τις άδειες ενώ για 1,5 χρόνο τον παρακαλούσα. Επίσης, για τον φόρτο εργασίας υπήρχε πολύ λίγο προσωπικό κατά το διάστημα που εργάστηκα εκεί, χωρίς να προσπαθεί να το αλλάξει αυτό οπότε οι περισσότεροι κάναμε υπερωρίες απλήρωτες και σε σπαστό μάλιστα ωράριο. Τέλος, να προσθέσω πως γίνονταν πολύ συχνά αντιεπαγγελματικα σχόλια και ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή. Όπως και όταν δήλωσα την παραίτηση μου (ένα μήνα πριν για να βρει αντικαταστάτη) το πρώτο πράγμα που ειπώθηκε είναι αν έχω γκόμενο (με αυτή ακριβώς τη λέξη) σε άλλο μέρος της Ελλάδας και αν αυτός είναι ο λόγος που θέλω να φύγω. Ο κύριος μου είχε πει ξεκάθαρα στο παρελθόν ότι με ήθελε νύφη του (για τον γιο του).

Πρώην εργαζόμενος 2023 - Πλήρης απασχόληση - Κως - Τεχνολογος ακτινολογος
Περίοδος απασχόλησης: 1-2 έτη.
Δεν προτείνω αυτή την εταιρεία στους γνωστούς μου.

Θέσεις εργασίας
Teleperformance Greece
Teleperformance Greece
Teleperformance Greece