Yava fitness centers

3.33

Αξιολογήσεις εταιρείας Yava fitness centers

Αξιολογήσεις

01.03.2020 Χρήσιμο (0)

Υπέρ
Αν το δεις για δεύτερη δουλειά και έχεις εξασφαλίσει τα έξοδα σου είναι εντάξει δουλειά να περνάει η ώρα σου και να κάνεις δημόσιες σχέσεις

Κατά
1) Μισθός 580 τα οποία μπαίνουν ποτέ 525, ποτέ 533, ποτέ 540, σπάνια θα μπουν σωστά με δικαιολογία έγινε λάθος και θα το δούμε τον επόμενο μηνα, που δεν το βλέπεις ποτε.
2) Οι μισθοί καθυστερούν έως και 5 μήνες πίσω με δικαιολογία κάθε χρόνο και στους παλαιότερους γυμναστές " έφυγε ο κεντρικός λογιστής και πήρε όλα τα χρήματα μαζί του στο εξωτερικό και κρέμασε όλο το προσωπικό και την εταιρεία.
3) Το ωράριο όταν σου ζητάνε υπερωρίες δεν τις πληρώνεσαι και σου λέει ο προϊστάμενος (manager) όπως λέγονται (που ο συγκεκριμένος κ δικός μας ήταν απόφοιτος γυμνασίου χωρίς γνώση μιας λέξης αγγλικών), ότι "θα τα κανονίσουμε μαζί, θα βάλουμε τον επόμενο μήνα ότι δούλεψες κάποιες ώρες παραπάνω και περισσότερες ώρες να πάρεις περισσότερα", πράγμα που και να το κάνει είναι 3 ευρώ η υπερωρία, είτε είναι μετά τις 12, είτε Κυριακή, είτε όλα.
4) Συνεχής εκφοβισμός ότι οπότε θελω σας διωχνω και περιμένουν άλλοι πολλοί να έρθουν,
5) στόχοι για "και καλά bonus" ασύλληπτοι που δεν γίνεται να τους πιάσει το γυμναστήριο ούτε στο 1/3.
6) Ένσημα σε δηλώνουν για υπάλληλο υποδοχής (αντί για γυμναστής) και αν το ελέγξεις στο ΙΚΑ της περιοχής σου νωρίς και δεις ότι είσαι 4ωρος η χωρίς καθόλου ένσημα και ζητήσεις στο αλλάζουν με δικαιολογία έγινε λάθος από το λογιστήριο, εχουν να κάνουν με τόσους εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα.
7) Σου ζητάνε να κάνεις ομαδικά χωρίς εξειδίκευση να "μην χαθεί η ώρα του κοινού" όπως σου λένε και μετά στα χώνουν ότι δεν το έκανες το ίδιο με τον άλλον που το έκανε κανονικά, ασχετα ότι δεν έχεις ιδέα από ομαδικά.
8) Αν αναφέρεις έξω από την δουλειά σου ότι δεν είσαι πληρωμένος για 3-4-5 μήνες απολύεσαι, αν πας επόπτη απολύεσαι, αν ζητήσεις τα λεφτά σου έναντι η το συζητήσεις πολλές φορές με τον εργοδότη απολύεσαι. ( Τον συγχιζεις, νευριάζει και σου λέει ότι είναι μαζί σου και δεν μπορεί να το ακούει άλλο έχει κανει τα πάντα, φταίει πάλι φέτος ο λογιστής)
9) Απαίτηση να λες στον κόσμο έξω ότι το yava πληρώνει καλά χωρίς να αναφέρεις μισθό και στην ώρα του και είναι πολύ καλοί εργοδότες με πολύ καλό κλιμα ( ώστε να σχηματιστεί καλή εικόνα για την επιχείρηση), αν γίνει το αντίθετο χάνεις την δουλειά σου
10) meeting όπως το αποκαλει κάθε λίγο σε ώρες που βολεύει αποκλειστικά τον manager η της κοπέλας που συμπαθεί πολύ, απλά και μόνο να του υπενθυμίσει τους απιαστους στόχους και να απειλήσει με απολύσεις με την πρόφαση ότι τον παρακαλάνε πόσοι να πάνε στην θέση σου. Κρατάει κάπου στην μισή ώρα και λέει τα ίδια και τα ίδια σαν κασέτα. Αν δεν παρεβρεθεις απειλές ξανά.
11) τελευταίο και καλύτερο, αν έρθει επόπτης, έλεγχος ΙΚΑ, κλπ, το μισό προσωπικό έχει αυστηρή εντολή να τρέξει να κρυφτεί σε κάποια αίθουσα που έχει γίνει υποδείξει μαζί με το τσαντάκι του προϊσταμένου που έχει μέσα απόρρητα έγγραφα σε στικάκι. Αν δεν το κάνεις απειλές με απόλυση

Γυμναστής - Ζάκυνθος
Η περίοδος εργασίας είναι λιγότερο από ένα χρόνο.
Δε συνιστώ αυτή την εταιρεία στους γνωστούς μου.

Χρήσιμο

Αξιολογήσεις

08.02.2020 Χρήσιμο (0)

Υπέρ
Ευχάριστες συναδελφικές σχέσεις

Για να δεις όλες τις πληροφορίες παρακαλούμε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου .


Χρήσιμο
Είναι χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες?
Βοήθησε κι εσύ την κοινότητα με την εμπειρία σου στην Yava fitness centers

Αξιολογήσεις

15.11.2019 Χρήσιμο (0)

Υπέρ
Λόγω της προσφοράς γράφεται πολύς κόσμος που μέσα σε αυτούς είναι και περιπτώσεις που γελάς αρκετά και περνάει η ώρα σου ευχάριστα

Για να δεις όλες τις πληροφορίες παρακαλούμε να συνδεθείς στο λογαριασμό σου .


Χρήσιμο
Πρόσφατες αξιολογήσεις
Τίποτα
Αρκετή ελευθερία για να ρυθμήσεις όπως ήθελες την ...
Δοιηκητικος υπάλληλος
Οι πληρωμές είναι στην ώρα τους. Αν και μετά στις ...
Μισθοί που προστέθηκαν πρόσφατα
Τυροκομικά
600 EUR
Sales Advissor
550 EUR
Sales Representative
309 EUR
Πρόσφατα νέα και άρθρα
Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Την παράταση της αυτόματης ανανέωσης όλων των ...
Μέτρα συνολικού κόστους 4,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, ήτοι το 2,5% το ΑΕΠ της χώρας, ...
Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, κατόπιν εισήγησης του ...