Κατά
Πήγα σαν πρακτικαριος (μόνο τέτοιους παίρνουν στο εν λόγο ξενοδοχείο, επαγγελματίες με κανονικό μισθο μετρημένοι στα δάχτυλα) και ήταν χειρότερη επιλογή της ζωής μου. Στην κουζίνα ξεκινουσαμε στις 6 το πρωί, πιο πολύ έμοιαζε με δουλειά μπουφετζη παρά μάγειρα. Βαζαμε σαλαμακια και κασερακια στη σειρά, καθαρίζαμε βάζα με μαρμελάδα, βάζαμε δημητριακά στα κουτιά.. Τέτοια πράγματα. Κανένα επίπεδο στην κουζίνα. Τρόφιμα 2-3 ημερών ξανά έβγαιναν στο μπουφέ την επόμενη μέρα. Και όλα αυτά για 200€ μιας και κάνεις "πρακτική". Καλύτερα μοιραστε φυλλάδια πιο πολλά θα μάθετε και θα βγάζετε και περισσότερες λεφτά.
Θεσσαλονίκη - Μάγειρας
Δεν προτείνω αυτή την εταιρεία στους γνωστούς μου.
Υπέρ
Ευχάριστο προσωπικό.
Κατά
Πήγα σαν πρακτικαριος (μόνο τέτοιους παίρνουν στο εν λόγο ξενοδοχείο, επαγγελματίες με κανονικό μισθο μετρημένοι στα δάχτυλα) και ήταν χειρότερη επιλογή της ζωής μου. Στην κουζίνα ξεκινουσαμε στις 6 το πρωί, πιο πολύ έμοιαζε με δουλειά μπουφετζη παρά μάγειρα. Βαζαμε σαλαμακια και κασερακια στη σειρά, καθαρίζαμε βάζα με μαρμελάδα, βάζαμε δημητριακά στα κουτιά.. Τέτοια πράγματα. Κανένα επίπεδο στην κουζίνα. Τρόφιμα 2-3 ημερών ξανά έβγαιναν στο μπουφέ την επόμενη μέρα. Και όλα αυτά για 200€ μιας και κάνεις "πρακτική". Καλύτερα μοιραστε φυλλάδια πιο πολλά θα μάθετε και θα βγάζετε και περισσότερες λεφτά.
Θεσσαλονίκη - Μάγειρας
Δεν προτείνω αυτή την εταιρεία στους γνωστούς μου.