Για εσένα που θέλεις να διαβάζεις βιβλία αλλά δεν τα καταφέρνεις όσο θα ήθελες, υπάρχει τρόπος.

Κάποια πράγματα δεν μπορείς να τα μάθεις από το διαδίκτυο. Για αυτή τη δουλειά υπάρχουν εξαιρετικά βιβλία, όποιο κι αν είναι το αντικείμενό σου, βιβλία που είναι γραμμένα ακριβώς για αυτό τον λόγο: για να σε πάνε ένα βήμα (επαγγελματικά ή προσωπικά) παρακάτω. Έλα όμως που συνήθως αγοράζουμε αυτό το φοβερό βιβλίο που ψάχναμε, κι εκείνο καταλήγει να αραχνιάζει στο κομοδίνο μας ή να γίνεται σουβέρ  για να ακουμπάμε τα ποτήρια μας. Κρίμα και άδικο. Αν είσαι από τους τύπους που ξέρουν τι θησαυρούς μπορεί να βρεις σε ένα βιβλίο (δείτε και το σχετικό μας θέμα εδώ), αλλά αποτυγχάνεις να «σκάψεις» επαρκώς για να βρεις τους θησαυρούς αυτούς, μαζέψαμε 8 γρήγορα τρικς που θα βάλουν τα βιβλία στη ζωή σου.

1.Κάνε καλή έρευνα: βρες βιβλία που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανότερο να σε «κρατήσει» κάτι που βρίσκεται ακριβώς μέσα στα ενδιαφέροντα και τους επαγγελματικούς στόχους σου.

2.Ρώτα στο βιβλιοπωλείο: μην ντραπείς. Αυτή είναι η δουλειά τους. Πες τους τι σκέφτεσαι και άσε τους να σου κάνουν προτάσεις.

3.Φτιάξε λίστα. Έχουμε αναλωθεί πολύ στις wishlists με τα μπλουζάκια που θέλουμε να αγοράσουμε, με τα γκατζετάκια που θέλουμε να αποκτήσουμε, και έχουμε αφήσει στο έλεος του θεού τις λίστες με τα βιβλία που θέλουμε να διαβάσουμε.

Διαβάστε περισσότερα >>